HTML

Indul a webfejlesztős kérdezz-felelek!

2014.04.01. 13:46 WebZ

Üdvözlök minden kedves látogatót a blogomon, Horváth Zoltán, webfejlesztő vagyok. Ezen a blogon webfejlesztéssel kapcsolatos kérdések megválaszolásával foglalkozom, mely kérdések egy jó részét maguk a blog látogatói tehetik fel!

Magamról csak annyit szeretnék megosztani, hogy szakirányú végzettséggel rendelkezem, ha minden apró-cseprő dolgot figyelembe veszünk, akkor már több mint 15 éves webfejlesztői tapasztalatom van, de még nem múltam el 30 :) Több saját projektem is van, de ez itt most nem a reklám helye. Ezen a blogon keresztül szeretnék segítséget nyújtani mindazon vállalatoknak és magányszemélyeknek, akiknek weboldalra lenne szüksége a közeljövőben, vagy éppen a meglévőt szeretnék korszerűsíteni, de nem tudják, hogy hogyan lehetnének biztosak az adott cég vagy szabadúszó vállalkozó megbízásakor.

A szakmában nagy jelentősége van a tervezésnek, ezért én is csak azt tudom ajánlani Önnek, hogy tájékozódjon! Tudjon meg minél többet a webfejlesztésről, mielőtt megbízna valakit, vagy Ön állana neki egyedül a fejlesztésnek! Mit? Hogyan? Miért? Mennyiért? Tegye fel kérdését bátran!

A kérdéseket a webvalasz@freemail.hu e-mail címre küldheti. Ne felejtse el megadni a "Webfejlesző Válaszol" címet a levél tárgyaként! Igyekszem minden kérdésre válaszolni!

A kérdések megválaszolása mellett fontos, általános témákkal is foglalkozik majd a blog, ezért is érdemes lesz figyelemmel kísérni.

A kommentek előmoderálás után kerülnek ki a blogra, amely biztosítja az értelmes párbeszéd kialakítását és fenntartását az egyes bejegyzéseknél. Ettől függetlenül szívesen várok minden hozzászólást és építő jellegű kritikát!

Jó weblapokat kívánok!

Zoli

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://webvalasz.blog.hu/api/trackback/id/tr165889098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása